Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van Groen Dichterbij? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Aanmelden

Doe mee!

Maak een profiel aan voor jullie groene buurtproject & word deel van het Groen Dichterbij-netwerk!

Op dit profiel plaats je een aansprekende beschrijving en leuke foto's van jullie project. Ook kan je een oproep doen voor materiaal of vrijwilligers die jullie nodig hebben. Zo laat je jullie project aan de wereld zien. Maak je profiel dus zo mooi mogelijk!

Ook worden jullie door een profiel aan te maken deel van het Groen Dichterbij-netwerk en zal je door het Support Team-lid van jullie regio op de hoogte wordengehouden van ontwikkelingen & uitgenodigd worden voor regionale ontmoetingen met andere projecten.

Klik hier om een profiel aan te maken voor jullie groene buurtproject.

Belangrijke aandachtspunten bij het invullen van het formulier:

  • Sleep het groene prikkertje naar de juiste locatie bij jullie in de buurt.
  • Kies een zo kort mogelijke naam voor de naam van jullie groene buurtproject. Zo wordt www.groendichterbij.nl/projectnaam makkelijk te gebruiken.

Groen Dichterbij Icoonprojecten
In 2012 en 2013 hebben wij dankzij de financiële ondersteuning van de Nationale Postcode Loterij 24 Groen Dichterbij icoonprojecten geselecteerd. Eind 2014 loopt deze financiële ondersteuning voor Groen Dichterbij af. Hoewel Groen Dichterbij als kennis- en uitwisselplatform voor groene buurtprojecten door gaat, hebben wij helaas geen middelen meer om nieuwe iconen te selecteren voor 2015. Er zal in 2014 dus geen selectieronde plaatsvinden.